1. Slagroomsoesjestaart voor kabouters

  Slagroomsoesjestaart voor kabouters
  (Foto: Corné van der Hoeven)
  Een delegatie van het bestuur van Scouting Thomas-More was vandaag te gast op het kampterrein van de kabouters in Soest. Daar kregen deze winnaars van de kampopening een heerlijke slagroomsoesjestaart overhandigd.

  Ieder jaar presenteren de groepen hun kampthema tijdens de openingsceremonie op zaterdag op het scoutingterrein. Dit jaar werd de prijs gewonnen door de kabouters, die als kampthema ‘De slag om Soest’ hebben. De kinderen konden de lekkere slagroomsoesjestaart vandaag wel waarderen.

   

  Alle groepen maken het erg goed, meldt het bestuur, dat wijst op de foto’s op de Facebookpagina van de Scouting Thomas-More (klik hier). Hier zullen later ook de actuele tijden waarop de kinderen weer thuiskomen worden vermeld.

   

  De vijfde week van de schoolvakantie is al sinds jaar en dag de kampweek van de Prinsenbeekse scouting. In totaal zo’n honderd leden beleven ook nu weer avontuurlijke dagen op uiteenlopende locaties. De kabouters en welpen in Nederland, de gidsen en verkenners dit keer in België en de rowans en sherpa's helemaal in Oostenrijk.

  Donderdag 08 augustus 2019
  PrinsenbeekScouting thomas-Morekamp
  Slagroomsoesjestaart voor kabouters
  (Foto: Corné van der Hoeven)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.