Groenrijk 728 kerst
 1. Sinterklaas op de Markt en in De Drie Linden

  Prinsenbeek verwelkomt Sinterklaas aanstaande zondag ’s ochtends op de Markt. ’s Middags gaat het programma rond het thema ‘sprookjes’ verder in De Drie Linden, waar de kinderen welkom zijn bij één van de sinterklaasshows.
  (Archieffoto)

  Door Sinterklaas Comité Prinsenbeek

  Vanaf 11.00 uur mogen alle kinderen en hun ouders, en verder iedereen die het leuk vindt om de Sint te zien, naar de Markt komen. Hier zal Sinterklaas niet veel later arriveren. En natuurlijk neemt hij ook weer een boel pieten mee. Met dit jaar een bijzondere rol voor de Voorleespiet, die Sinterklaas altijd voor het slapengaan zijn favoriete sprookjes voorleest.

   

  De Drie Linden

  ’s Middags gaat het feestje verder in De Drie Linden. Hier gaan we samen met Sinterklaas naar de sprookjes van Voorleespiet luisteren, en natuurlijk wordt er ook veel gedanst en gezongen.

   

  Er zijn drie shows van ongeveer drie kwartier. De shows beginnen om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Om 16.30 uur is dan nog de bekende ‘Meet en Piet’ voor de allerkleinsten en voor kinderen die de grote shows te druk vinden. Kaartjes voor de shows kosten 3,50 euro en zijn te verkrijgen bij Speelgoed & Kadohuis Babsies.

   

  Bij Babsies is na de intocht ook de grote ‘Sinterklaas Sprookjes Speurtocht’ te verkrijgen. In diverse etalages in het dorp zijn de favoriete sprookjes van de Sint uitgebeeld. Kinderen kunnen hiernaar op zoek gaan en proberen alle sprookjes te verzamelen. De speurtocht kan ook weer worden ingeleverd bij Babsies. En onder de goede inzendingen verloot het Sinterklaas Comité Prinsenbeek een leuke verrassing van de Sint. 

  Donderdag 16 november 2023
  PrinsenbeekSinterklaasMarktDe drie Linden
  (Archieffoto)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties