Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Sfeervolle kraampjes BAK Vlooienmarkt

  Sfeervolle kraampjes BAK Vlooienmarkt
  De Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) roept de jeugdclubs van Boemeldonck op om zich in te schrijven voor de jaarlijkse BAK Vlooienmarkt op zondag 29 oktober. Het zou jammer zijn als ze deze kans op extra inkomsten missen, vindt de BAK, die ervoor gaat zorgen dat het voor bezoekers nog leuker wordt om een bezoekje te brengen aan de vlooienmarkt.

   

  Door BAK van Boemeldonck

  Op 29 oktober vindt de jaarlijkse vlooienmarkt plaats. De Boemeldonckse (jeugd)clubs maken al jaren gebruik van dit gezellige evenement om de clubkas aan te vullen. Vele gebruikte spullen vinden hier een nieuwe eigenaar en brengen zo geld op voor de clubkas.

   

  De BAK gaat er dit jaar voor zorgen dat het voor bezoekers nog leuker wordt om een bezoekje te brengen aan de vlooienmarkt. Met sfeervolle kraampjes en aankleding zal de zaal van De Drie Linden nog meer de uitstraling hebben van een gezellige markt. Kortom, voor deelnemer en bezoeker dé ontmoetingsplek om al in de karnavalssfeer te komen en met een koopje naar huis te gaan.

   

  Bezoekers steunen daarmee de Kinder- en Grote Optocht en kunnen met elkaar lekker buurten over de wagens en over het beste idee voor de C,D en E-categorie, of speculeren wie de Prins van Boemeldonck wordt.

   

  Wil je hier met je club staan en zo voor extra inkomsten zorgen? Meld je dan snel aan want vol is vol. Aanmelden kan via mail naar sik@boemeldonck.nl. Vermeld daarbij clubgegevens en contactpersoon. Voor kinderclubs moeten er minimaal twee volwassenen aanwezig zijn tijdens de vlooienmarkt. Vermeld bij het aanmelden ook deze namen.

  Dinsdag 10 oktober 2017
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckvlooienmarkt
  Sfeervolle kraampjes BAK Vlooienmarkt
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.