1. Sfeervol Kerstevent Jumbo

  Bij Jumbo Miegielsen was het al vroeg Kerstmis. In een sfeervol gedecoreerde Belle Fleur-zaal van De Drie Linden genoten woensdagavond meer dan driehonderd klanten van de supermarkten in Prinsenbeek en de Haagse Beemden van een geslaagde eerste editie van het Kerstevent.

  Jumbo Miegielsen had alles uit de kast gehaald om de gasten in kerstsfeer te brengen. In de door ‘The Decoration Factory’ smaakvol aangeklede zaal werden ze verwend met een grote diversiteit aan mooi gepresenteerd lekkers. ,,Dat is Jumbo, we proberen altijd onderscheidend te zijn’’, verklaarde bedrijfsleider Toine Kleemans enthousiast. ,,En alle gepresenteerde producten behoren tot het kerstassortiment dat ook in de winkel is te verkrijgen.'' De hapjes waren bereid door Purple Catering & Events en Bier & Borrels was er om diverse bieren te laten proeven.

   

  Onder de metershoge kerstboom in het midden van de ruimte genoten de gasten van de hapjes, de sfeer en van een gezellige ontmoeting met bekenden. Supermarkteigenaar Huub Miegielsen was blij met het resultaat en zei te verwachten dat er een vervolg komt.

  Donderdag 13 december 2018
  PrinsenbeekJumboKerstevent
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.