Groenrijk zomergoed
  1. Set Up feliciteert De Drie Linden

    Volleybalvereniging Set Up is één van de gebruikers van sporthal De Drie Linden. Tijdens de feestelijkheden rondom het 20-jarig bestaan van de accommodatie zaterdag presenteerde ook deze club zich aan het Prinsenbeekse publiek.
    Set Up feliciteert De Drie Linden
    (Foto: Andrea Dam)

    Door Baukje Sikma

    Als eerste waren 22 mini’s van Set Up Prinsenbeek aanwezig in de zaal. Volleybal is best een moeilijke sport, daarom is er speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Deze geweldige, dynamische volleybalvorm noemen we Cool Moves Volley (CMV). In zes verschillende niveaus leren de kinderen, op een leuke manier, stapsgewijs volleyballen. Deze stappen worden één voor één aangeleerd, met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Het publiek kon genieten van een mooie demo waar deze opbouw duidelijk te zien was. Aan het einde lieten de mini’s een wedstrijd zien op hun niveau.

     

    Daarna was het de beurt aan een aantal meer ervaren volleyballers van Set Up. Zij lieten het echte volleybalspel zien aan het publiek. Met harde smashes en mooie verdedigende acties wisten zij het aanwezige publiek te vermaken.

     

    Set Up Prinsenbeek wil langs deze weg De Drie Linden nogmaals feliciteren met het jubileum.

     

    Mochten er bezoekers zijn die na het zien van de demo ook interesse hebben in volleybal, kom dan zeker eens kijken! Voor informatie over de trainingstijden of vragen ten aanzien van een proeftraining kunt u mailen naar info@set-up-volleybal.nl. Of bezoek onze website www.setup.jouwweb.nl.

    Zondag 23 september 2018
    PrinsenbeekDe Drie LindenvolleybalSet Up
    Set Up feliciteert De Drie Linden
    (Foto: Andrea Dam)
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties