Groenrijk kerst 728
 1. Nieuws

  *

  Handig om te weten over WWB Live

  Zaterdag is het zo ver. Dan vormt WinterWonderBeek Live de aftrap van het sfeervolle winterevenement op de Markt in Prinsenbeek. Om vier uur gaat de tent, ofwel de ‘grootste huiskamer van de Beek’ open. De laatste informatie over deze uitverkochte muziekavond in de grote tent van WinterWonderBeek op de Markt lees je hieronder.
  0
  • *

   Het begon met een band voor Floortje

   Het begon allemaal met een bandje voor haar eigen hond Floortje, maar inmiddels is het knopen van hondenhalsbanden en -lijnen met paracord een bijna dagelijkse activiteit van Karin van den Buijs-Moelands uit Prinsenbeek.
   0
   *

   Inwisselen obligaties Scouting Thomas-More

   De uitbreiding van De Sjorring, het thuishonk van Scouting Thomas More, is in 2002 gerealiseerd met de steun van veel inwoners van Prinsenbeek die een of meer obligaties hebben gekocht. Elk jaar wordt door middel van loting bepaald welke obligaties kunnen worden ingewisseld.
   0
  • *

   Keurmerk goed georganiseerd vrijwilligerswerk

   Op Nationale Vrijwilligersdag woensdag keeg Thebe Hagedonk in Prinsenbeek het NOV-‘Keurmerk Vrijwillige Inzet: Goed Geregeld’ uitgereikt. Hagedonk is hiermee de eerste Bredase woonzorglocatie die over het keurmerk beschikt.
   0
   *

   Auto gestolen in Plantsoen

   In het Plantsoen in Prinsenbeek is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto gestolen. De twee jaar oude Toyota RAV4 stond voor de woning op straat geparkeerd. Het voertuig is deze nacht vermoedelijk om 03.45 uur zonder verlichting gezien in de bocht Heikantsestraat-Velsgoed.
   0
  • *

   Reünie volleybal-vereniging Set Up

   De Prinsenbeekse volleybalvereniging Set Up viert zaterdag 7 januari 2023 het 52-jarig bestaan met een reünie. Zowel oude als nieuwe leden zijn om 19.30 uur van harte welkom in De Drie Linden.
   0
   *

   Bedanklunch voor vrijwilligers

   Op deze Nationale Dag van de Vrijwilliger wil de Gemeente Breda de vrijwilligers in Breda in het zonnetje zetten en bedanken voor hun inzet. Ze nodigt daarom Bredase vrijwilligers uit voor een lunch bij het restaurant van opleidingscentrum De Rooi Pannen.
   0
  • *

   PBB Repair Café zaterdag open

   De Prinsenbeekse Bezige Bijen (PBB) zetten zaterdag 10 december de deuren van hun Repair Café in zorgcentrum Thebe Hagedonk in Prinsenbeek weer open voor publiek. Iedereen is tussen 10.00 en 12.30 uur van harte welkom.
   0
   *

   Bouw windmolens vordert

   Wie door de Prinsenbeekse polder loopt of over de A16 rijdt, ziet ten noorden van de Mark de molens van Windpark Zonzeel dagelijks groeien. Dinsdagmiddag werden er met een grote kraan bladen aan de romp van de windmolen van het Traais Energie Collectief bevestigd.
   0
  • *

   Secret Santa bij WinterWonderBeek

   Als het economisch wat minder gaat, heeft niet iedereen financiële ruimte voor kerstcadeaus. Het Dorpsplatform Prinsenbeek(DPP) en WinterWonderBeek organiseren daarom voor het eerst Secret Santa, een gezellige bijeenkomst op vrijdag 23 december bij de schaatsbaan, waar cadeaus worden uitgedeeld aan mensen die deze extra zullen waarderen.
   0
   *

   Kerstconcerten Princenhage’s Mannenkoor

   Het Princenhage’s Mannenkoor verzorgt deze maand weer enkele kerstconcerten. Zondag 11 december zingt het koor in de Johanneskerk in Princenhage en zondag 18 december in De Zilverberk in Prinsenbeek.
   0