Groenrijk 728 voorjaar
 1. Scouting in actie voor Jantje Beton

  Scouting Thomas-More zet zich jaarlijks in voor de collecte van de stichting Jantje Beton. Voor de veiligheid in verband met corona is er dit jaar voor gekozen om niet fysiek langs de deuren te gaan, maar de inwoners van Prinsenbeek via de digitale weg te benaderen voor een bijdrage.

  Door Scouting Thomas-More

  Het zijn moeilijke tijden voor iedereen en zo ook voor Scouting Thomas-More. Vorig jaar konden we de Beekse burgers tijdens halfvasten al niet verblijden met onze befaamde en overheerlijke appelbeignets en dit jaar zal het er helaas wederom niet in zitten. Dit samen met een aantal andere acties die niet door konden gaan, scheelt dat een aardige inkomstenbron voor onze vereniging.

   

  Normaliter zetten wij ons ook ieder jaar weer in voor de collecte van de stichting Jantje Beton. Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Drie op de tien kinderen spelen niet of slechts een keer per week buiten. Tijdens de collecteweek van Jantje Beton wordt er geld opgehaald voor zowel de projecten van de stichting als voor de eigen vereniging; de helft gaat naar onze eigen clubkas. De andere helft is voor de projecten van Jantje Beton, met speciale aandacht voor kinderen in kwetsbare speelposities. Zij willen ook met vriendjes in een speeltuin ravotten!

   

  Om onszelf en anderen te helpen beschermen, hebben we er dit jaar voor gekozen om (ondanks dat het door de overheid wel is toegestaan) niet fysiek langs de deuren te gaan, maar u via de digitale weg te benaderen.

   

  Vanaf nu tot en met 31 maart is er een digitale collectebus beschikbaar waar u door middel van een klik op deze link (klik hier) uw bijdrage kunt storten. Vijftig procent van deze bijdrage komt ten goede aan Scouting Thomas-More.

   

  Het zou ook mooi zijn als u deze link zou willen delen met al uw vrienden, familie en bekenden, met het verzoek om Jantje Beton en Scouting Thomas-More ook een steuntje in de rug te geven.

   

  Persoonlijke collectebus

  Onze leden is ook gevraagd om een persoonlijke collectebus aan te maken, waarvan de inhoud ten goede komt aan de clubkas. Dus wellicht wordt u ook persoonlijk benaderd door een bekende of ontvangt u een flyer in uw brievenbus. Al deze wegen leiden tot hetzelfde doel. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

  Woensdag 03 maart 2021
  PrinsenbeekJantje BetonScouting Thomas-More
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.