1. Rustige verkoop tweede zaterdag

  Rustige verkoop tweede zaterdag
  Vorige week zaterdag was het een stuk drukker voor Marktzicht.
  De uitgifte van passe-partouts voor het Piepersbal en Kreezie Karnaval verliep vanochtend rustig.  De belangstellenden kwamen verspreid over de ochtend en beide feesten zijn niet uitverkocht.

  Passe-partouts worden nu niet meer verkocht, maar liefhebbers van de Boemeldonckse jeugdfeesten kunnen nog wel losse tickets aan de deur kopen. Voor de kindermiddag op carnavalsmaandag kunnen nog wel tevoren entreebewijzen worden aangeschaft bij Van Uum Toys-Deco-Gifts. Die kosten twee euro. Hiervoor is geen BAK-kaart nodig.

   

  Het Piepersbal is toegankelijk voor kinderen vanaf groep 4 tot en met  groep 8 en het Kreezie Karnaval voor kinderen vanaf groep 8 tot en met 15 jaar. Tijdens de karnavalsdagen kost een kaart aan de deur voor het Piepersbal €6,00 en voor het Kreezie Karnaval €7,00 per avond. Dan is geen BAK-kaart nodig. Kinderen die in groep 8 zitten mogen dus naar beide feesten, maar daarvoor moeten ze dan wel beschikken over een ‘legitimaosiepasje’ dat ze op school krijgen. Kinderen die in groep 8 zitten op een school buiten Prinsenbeek dienen voor zo’n pasje contact op te nemen met Nancy Giesbergen (nancygiesbergen@gmail.com).

  Zaterdag 16 februari 2019
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckjeugd
  Rustige verkoop tweede zaterdag
  Vorige week zaterdag was het een stuk drukker voor Marktzicht.
  Reacties