Trined 728
 1. Ruimere opzet buitenwinkel Keniaproject

  Het Keniawinkeltje gaat komend weekend flink uitpakken, meldt Ria Bekkers van het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek. Zowel de eigen oprit als die van de buren zal vol worden gezet met verkoopwaar. Vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom.
  Ruimere opzet buitenwinkel Keniaproject
  (Foto: Keniaproject Prinsenbeek)

  Door Ria Bekkers

  De bescheiden buitenwinkel, die sinds de coronatijd op de oprit van Groenstraat 42 is te vinden, loopt uitstekend. Tot nu toe heeft die 1825 euro opgebracht. Heel fijn want de kosten voor het project gaan natuurlijk gewoon door.

   

  We missen de klanten

  Maar we missen onze klanten en we horen dat de mensen ook onze winkel missen. Daarom willen we in elk geval komend weekend een uitgebreidere buitenwinkel maken, op de oprit bij mij en bij de buren op nummer 44.  We hebben een uitgebreid assortiment: een tuinstel, boeken, speelgoed, puzzels, cd’s  dvd’s, mooie andere spullen en uitzoekdozen met artikelen voor een euro.

   

  We zijn open van 10.00 tot 16.00 uur op vrijdag en zaterdag. We zorgen zelf voor de nodige afstand en verwachten van de klanten dat ze zich ook aan de regels houden.

   

  Het Keniawinkeltje aan de Groenstraat 42 (tel. 5429310) verkoopt tweedehands spullen die gratis door dorpsgenoten en andere donateurs beschikbaar worden gesteld. De opbrengst is voor scholenprojecten in Kenia. Vanwege de coronamaatregelen is het winkeltje zelf voorlopig nog gesloten.

  Donderdag 28 mei 2020
  PrinsenbeekKeniawinkeltjecorona
  Ruimere opzet buitenwinkel Keniaproject
  (Foto: Keniaproject Prinsenbeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.