1. Ruim 110 inschrijvingen Prinsenrijck

  Ruim 110 inschrijvingen Prinsenrijck
  Maar liefst vier keer zoveel aanmeldingen als te verkopen woningen. Dat was het resultaat bij de sluiting van de inschrijving voor appartementencomplex Prinsenrijck aan de Vijverstraat in Prinsenbeek op 3 mei. Er waren ruim 110 gegadigden voor de 28 koopappartementen op de plek van het vroegere Michaël college.

  Dit vertelt Patricia van de Wijer van Van der Sande Nieuwbouwmakelaars, die terugkijkt op een zeer succesvolle start verkoop. Waarbij er wel verschil is in belangstelling per bouwnummer, nuanceert ze.

   

  Dat er veel animo is voor het appartementencomplex kan eigenlijk geen verrassing zijn. De informatiebijeenkomst over de verkoop eind april trok ook zo’n vierhonderd bezoekers.

   

  Het merendeel van de inschrijvers komt uit Prinsenbeek, maar er zijn ook veel mensen bij uit Breda en uit Etten-Leur die in de Vijverstraat willen komen wonen. Degenen die het bouwnummer van hun voorkeur niet hebben toegewezen gekregen, staan nu op de reservelijst.

   

  De toewijzing heeft dinsdag plaatsgevonden en alle inschrijvers zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Nu gaan Van der Sande en KIN Makelaars van start met de verkoopgesprekken. Die zullen naar verwachting wel enkele maanden in beslag nemen.

   

  Het plan van Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V. uit Zundert bestaat uit 36 appartementen, waarvan 28 koopappartementen, variërend van circa 82 tot circa 124 m2, en acht sociale huurwoningen. De appartementen kosten vanaf 279.000 v.o.n. De verkoop van de appartementen wordt verzorgd door KIN Makelaars en Van der Sande Nieuwbouwmakelaars uit Breda. Het streven is om in het eerste kwartaal van 2020 te starten met bouwen en de verwachte bouwtijd is één tot anderhalf jaar.

  Woensdag 08 mei 2019
  PrinsenbeekPrinsenrijckappartementennieuwbouwVijverstraat
  Ruim 110 inschrijvingen Prinsenrijck
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.