1. Rolph Kavelaars Prins Kaaff 54ste

  Tijdens de Prinsenzitting in De Drie Linden in Prinsenbeek vrijdagavond is Rolf Kavelaars geïnstalleerd als Prins Kaaff de 54ste van Boemeldonck. Hij gaat dit carnavalsseizoen voor in de leut met hofdames Bo Snoek en Lotte van de Wiel.
  Rolph Kavelaars Prins Kaaff 54ste
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Rolph Kavelaars is voorzitter van de Kapellencommissie van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK), lid van de Senaat van de BAK en lid van KV de allerirste Boemeldonckse vrijwillige amateur hengelsportvisvereniging 'Zelden Thuis' . Samen met zijn vrouw Marieke viert hij al jaren karnaval in Boemeldonck, en met zoon en dochter. Hij heeft afgelopen jaar de Grote Optocht gewonnen bij de duo’s met 'Sorry, Makreel effkes langs?'. Verder is hij nauw betrokken bij het Liedjesfestival, de verkiezing van het karnavalslied van Boemeldonck. In het dagelijks leven heeft Rolph Kavelaars zijn eigen fysiotherapiepraktijk.

   

  Hofdame Bo Snoek is lid van CV Bende Gek en studeert voor verpleegkundige aan de Avans Hogeschool Breda. Verder werkt ze bij restaurant Pasta & Pesto in Prinsenbeek. Lotte van de Wiel is al jaren lid van CV de Matties. Ze heeft in het verleden in de prijzen gelopen bij de Kinderoptocht met De Hartediefjes. Ze studeert op het Vitalis in Breda en zit momenteel in het derde jaar voor onderwijsassistent.

   

  Voordat Prins Kaaff LIV en zijn hofdames werden onthaald, was de finale van de verkiezing Boemeldoncks karnavalslied 2020, waarbij Guus met Magrietje als winnaar uit de bus kwam.

   

  De nieuwe dansmarietjes zijn: Evi van der Wijngaart, Finn van Dongen, Frederique de Bruijn, Lelie Cazemier, Noa van Bavel, Renske Machielsen en Vive van Heijenoort. Nieuwe leden van de raad van elf zijn: Joost Koolen, Gwen van de Koedijk en Julian van Paeschen, terwijl de functie van Hoflivreier ingevuld gaat worden door Dennis Jorissen en Kimberley Spronk (de eerste vrouwelijke Hoflivreier van Boemeldonck). Ook in de hofkapel zitten enkele nieuwe leden, namelijk Rene Huijbregts en Jasper Vriends. 

   

  Het motto dit jaar is: Schuif mar aon!

  Vrijdag 08 november 2019
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckPrins
  Rolph Kavelaars Prins Kaaff 54ste
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.