Groenrijk zomergoed
 1. Rob Huijbregts winnaar C-poule Bikse Biljartcompetie

  Rob Huijbregts heeft zaterdag in Café-Zaal ’t Veehandelshuis de C-poule van de Bikse Biljartcompetitie op zijn naam geschreven. Dit was tijdens de eerste van drie finalezaterdagen van de competitie onder auspiciën van de Bikse Biljart Bikkels.
  • De finalisten.
  • Winnaar van vorig jaar Kees van Eijk overhandigt de beker aan Rob Huijbregts, die de C-poule dit jaar op zijn naam schreef.
  (Foto's: Bikse Biljart Bikkels)

  Door Sjef Machielsen

  In het gastvrije Veehandelshuis vond de eerste finale plaats. Toon Kavelaars had zijn uiterste best had gedaan om het biljart in optimale conditie te brengen.

   

  Rob Huijbregts maakte hier korte metten met Chris Breurkens, 9-2 in 12 beurten. Ger Dikmans won met minimaal verschil van John Michielsen, die wel met een serie van 5 terug in de wedstrijd kwam maar in 15 beurten toch onverwachts van tafel werd geveegd. Nico v.d. Wijngaard was in 14 beurten klaar met zijn 9 punten tegen Marcel v.d. Wiel. Dre Gelens wist in 20 beurten te winnen van Jaco.

   

  Het was dus een hoog niveau in de kwartfinales met gemiddeldes die bij de A-poule horen. In de eerste halve finale won Nico in 20 beurten van Ger die geen goede uitgangspositie kreeg maar deze wel weggaf. In de tweede halve finale maakte Dré Gelens het Rob Huibregts knap lastig, maar moest uiteindelijk het hoofd buigen met 8-7. De finale tussen Rob en Nico werd in 24 beurten een prooi voor Rob, na enkele zeer mooie caramboles met de uitslag 9 om 5.

   

  Op zaterdag 18 mei wordt de finale in de B-poule gespeeld in De Drie Linden. De finale in de A-categorie is zaterdag 25 mei in Café-Bar De Stee.

   

  Maandag 13 mei 2024
  PrinsenbeekbiljartenBikse Biljart Bikkels
  • De finalisten.
  • Winnaar van vorig jaar Kees van Eijk overhandigt de beker aan Rob Huijbregts, die de C-poule dit jaar op zijn naam schreef.
  (Foto's: Bikse Biljart Bikkels)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties