1. Rikavond ‘Bikse Goede Doelen’

  Rikavond ‘Bikse Goede Doelen’
  Vriendengroep ‘Webbe nooit wa’ organiseert op vrijdag 15 februari de inmiddels traditionele rikavond voor ‘Bikse Goede Doelen’ in Zaal Marktzicht in Prinsenbeek. Iedereen is welkom om mee te doen.

  Door ‘Webbe nooit wa’

  Zowel de recreatieve als de fanatieke kaarters die tweewekelijks een kaartje leggen in ‘t Veehandelshuis, De Swaen of De Zilverberk. De inschrijving is pas op 7 januari geopend, maar de lijst telt al 55 namen en er zijn ook al huiskamerteams aangemeld. Die teams kaarten dan eens niet met zijn vieren op locatie in de Groenstraat of ergens op Overveld, maar hebben hun eigen tafel bij Markzicht afgehuurd voor deze avond, zodat ze gewoon hun wekelijks kaartavondje samen spelen.

   

  De opbrengst van deze avond gaat, samen met die van de Karnavalsdienst, naar goede doelen. In samenspraak met de BAK, die de Karnavalsdienst regelt, is dit jaar gekozen voor drie goede doelen, namelijk: Prinsenbeek Hartsafe, Rolerisuit en  ‘Vrienden van Hagedonk’. Vanuit de goede doelen wil de organisatie ook weten wat er met het geld gebeurt en waar het terecht komt.

   

  Deelname kost €10 per persoon. Afrekenen dient te geschieden bij binnenkomst. Dat kan vanaf 19.30 uur. Bij binnenkomst wordt men getrakteerd op een bak koffie of thee, de overige consumpties moeten zelf worden afgerekend.  

   

  We starten met kaarten om klokslag 20.00 uur. Voor velen zal er weer een prijsje zijn uit de land- en tuinbouwsector. Denk daarbij aan kakelverse groenten en fruit, hopproducten, lelie- en/of tulpenbollen, gerbera’s en cymbidiums. Bij voorbaat danken wij deze sponsors hiervoor.

   

  De organisatie doet er alles aan om de avond evenals vorig jaar uiterlijk 23.30 af te sluiten, zodat iedereen die dat wil weer op tijd thuis is.

   

  De organisatie rekent weer op minimaal honderd rikkers; vorig jaar immers was Marktzicht tot de nok toe gevuld, mede omdat het een van die avonden is die je niet wilt missen.

   

  Beste rikkers, wij en de 'Bikse Goede Doelen' rekenen weer op u op 15 februari aanstaande. Opgeven graag via  Walter.Nollen@casema.nl, maar aan de deur kan dat ook nog.

  Vrijdag 11 januari 2019
  Prinsenbeekkaartengoede doelenMarktzicht
  Rikavond ‘Bikse Goede Doelen’
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.