Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Ria Bekkers genomi-neerd voor ‘Brabander van het jaar’

  Ria Bekkers genomi-neerd voor ‘Brabander van het jaar’
  Omroep Brabant heeft de verkiezing ‘Brabander van het jaar’. Ria Bekkers van het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek is één van de tien genomineerden. Een portret van haar wordt uitgezonden op woensdag 22 november vanaf 18.18 uur. Vanaf 23 november kan er worden gestemd.

   

  Ook vandaag en op 21 en 23 november worden genomineerden in dat programma van Omroep Babant voorgesteld.

  De ‘Brabander van het Jaar’ is iemand die altijd voor anderen klaar staat. Die alles aan de kant zet om een ander te helpen of ingrijpt als iemand in nood is, verklaart Omroep Braban, die een oproep deed en veel reacties binnen kreeg. Uiteindelijk zijn tien kandidaten geselecteerd.

   

  Ria Bekkers is gekozen vanwege haar inspanningen voor het Keniawinkeltje in Prinsenbeek. Alles wat zij met alle andere vrijwilligers in deze kringloopwinkel verdient, stopt ze in onderwijsprojecten in Kenia. Ze heeft al honderden kinderen aan een diploma en aan werk geholpen.

   

  Andere kandidaten zijn: Robbert Roy uit Sint-Michielsgestel, Marian van Mierlo uit Den Bosch, Theo Fijneman uit Oosterhout, Patrick en Miranda Verkoelen uit Helmond, Nelly en Cees Coolen uit Tilburg, Jan en Toon de Bresser uit Oisterwijk, Shirley van Overveld uit Steenbergen, Theodoor van Leeuwen uit Boxtel en Ron en Koen van der Made uit Son en Breugel.

   

  Stemmen op de favoriet kan op www.omroepbrabant.nl/brabandervanhetjaar. De stembus is geopend van donderdag 23 november 18.30 uur tot en met vrijdag 8 december.

   

  Tijdens een feestelijk diner op kasteel Helmond maakt de Commissaris van de Koning bekend wie zich de 'Brabander van het Jaar 2017' mag noemen. Op Eerste Kerstdag is in een speciaal programma op Omroep Brabant TV te zien wie dat is geworden.  Zie ook: Omroep Brabant.

  Zaterdag 18 november 2017
  PrinsenbeekOmroep BrabantBrabander van het Jaarkeniaproject Prinsenbeek
  Ria Bekkers genomi-neerd voor ‘Brabander van het jaar’
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.