Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Reumafonds zoekt collectanten en wijkhoofd

  Reumafonds zoekt collectanten en wijkhoofd
  De Stichting Nationaal Reumafonds zoekt collectanten en een wijkhoofd in Prinsenbeek. Wilt u zich ook inzetten voor de reumabestrijding in Prinsenbeek en heeft u daarvoor een paar uur per jaar beschikbaar? Word dan collectant of medeorganisator voor de collecteweek van het Reumafonds van 19 t/m 24 maart 2018. 

   

  Door Reumafonds Prinsenbeek

  U kunt hiervoor contact opnemen met Jan van Gunsteren telefoon 06-51217866, coördinator Reumafonds Prinsenbeek

   

  Televisiepresentatrice Anita Witzier ondersteunt de oproep van Jan van Gunsteren. ,,Toen het Reumafonds mij vroeg om ambassadeur te worden, heb ik meteen ‘ja’ gezegd. Ik zet mij graag in voor de bijna 2 miljoen mensen in Nederland die leven met reuma, zoals artrose. Ouderen, maar ook jonge, werkende mensen of zelfs kinderen kunnen reuma krijgen. Hun aandoening is niet altijd zichtbaar; voor de buitenwereld lijkt er vaak niets aan de hand. Uit eigen ervaring weet ik dat reuma een wrede ziekte is: de ene dag kun je alles en de volgende dag doet alles pijn. Leg dat maar eens uit! Inmiddels heb ik goede medicijnen en is mijn reumatoïde artritis onder controle, maar niet bij iedereen gaat dat zo. Het kan een jarenlange zoektocht zijn, vol pijn en frustraties.”

   

  De afgelopen 90 jaar heeft het Reumafonds al veel bereikt in de strijd voor een beter leven met reuma nu en een leven zonder reuma in de toekomst. We financieren onderzoek naar betere behandelmethoden en naar de oorzaak van reuma. We geven voorlichting, ondersteunen patiënten-activiteiten en komen op voor de belangen van mensen met reuma bij politiek en zorg. Het fonds krijgt hiervoor geen subsidie van de overheid en is dus volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven.

   

  Als collectant of medeorganisator van de collecteweek bent u dan ook van groot belang. Geef het Reumafonds zo snel mogelijk door dat u wilt meehelpen aan ons doel om mensen met reuma een beter leven te geven. Bel voor meer informatie met: Jan van Gunsteren telefoonnummer 06-5127866. U kunt ook een mail sturen naar jla.van.gunsteren@planet.nl.

  Vrijdag 19 januari 2018
  PrinsenbeekReumafonds
  Reumafonds zoekt collectanten en wijkhoofd
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.