1. Reserveren bij zwembad De Kuil

  Zwembad De Kuil in Prinsenbeek is tijdens de zomervakantie van 11 juli tot en met 23 augustus geopend. Er zijn vanwege de coronamaatregelen wel aanpassingen. Zo moeten badgasten tevoren reserveren. Afgelopen week zijn de vrijwilligers tijdens informatiebijeenkomsten op de hoogte gebracht van de veranderingen.
  Reserveren bij zwembad De Kuil
  Afgelopen week werden de vrijwilligers geïnformeerd over de aanpassingen in verband met de coronaregels. (Foto: Facebook, Zwembad De Kuil)

  Door Team Zwembad De Kuil

   

  Hoe werkt het reserveringssysteem?

  Reserveren is mogelijk via onze website (www.dekuilprinsenbeek.nl)’, dagelijks vanaf 15.00 uur voor de dag erna. Op de dag zelf kun je uiteraard ook reserveren voor dezelfde dag.

   

  Reserveren kan voor maximaal vier personen. De kosten bedragen één euro per persoon. Voor kinderen onder de vier jaar is reserveren niet nodig, voor hen is de toegang gratis.

   

  Nadat de gegevens op de website zijn ingevuld, ontvang je via de mail een bevestiging. Deze bevestiging dien je bij de ingang van het zwembad te tonen (uitprinten of via telefoon), zodat die kan worden gescand. De code is éénmalig geldig, dus je kunt het zwembad één keer betreden. Bij het verlaten van het zwembad kun je er niet meer in, tenzij je opnieuw reserveert.

  Het reserveringssysteem zal vanaf 10 juli op de website beschikbaar zijn.

   

  Open of gesloten

  Naar aanleiding van de weersverwachtingen melden wij dagelijks de avond vooraf of het zwembad de dag erna open gaat of gesloten blijft. Wij melden dit via onze sociale mediakanalen Facebook en Instagram én via onze website www.dekuilprinsenbeek.nl.

   

  Mocht het onverhoopt voorkomen dat je gereserveerd hebt en het zwembad gaat niet open, dan kunnen wij de reservering niet ongedaan maken. Bij twijfelachtig weer is het dus aan te raden om onze berichten af te wachten alvorens te reserveren.

   

  Kuilkaarten

  In verband met vooraf reserveren is het dit jaar niet mogelijk om Kuilkaarten te kopen. Mocht je nog Kuilkaarten hebben, dan is dat geen probleem. Volgend jaar zijn ze gewoon weer te gebruiken.

   

  Openingstijden

  Zwembad de Kuil is bij goed weer geopend van 11 juli tot en met 23 augustus, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. De kiosk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

   

  Wij zijn ontzettend blij dat we jullie weer mogen ontvangen en kijken uit naar jullie komst!

  Zondag 28 juni 2020
  PrinsenbeekDe Kuilreserverencorona
  Reserveren bij zwembad De Kuil
  Afgelopen week werden de vrijwilligers geïnformeerd over de aanpassingen in verband met de coronaregels. (Foto: Facebook, Zwembad De Kuil)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.