1. Recordaantal rikkers De Swaen

  Het was een memorabele vijfde avond voor Rikclub de Swaen op 9 november. Met een recordaantal van 36 deelnemers zat het Beekse etablissement aan de Markt goed vol.
  Recordaantal rikkers De Swaen

  Door Jos Ermens

  Zoals ik natuurlijk al voorspelde, is de eerste positie voor Carla op de ranglijst slechts eenmalig geweest. Ik hoop dat ze ervan genoten heeft, maar helaas is Carla nu naar de vierde plaats gezakt, omdat ze blijkbaar toch de druk van de koppositie niet aankon en met -25 punten zichzelf te kort deed. Kom op Carla, er liggen nog mogelijkheden genoeg en je staat slechts 19 punten verwijderd van die eerste stek.

   

  Het was trouwens om meerdere redenen een memorabele avond tijdens de vijfde rikronde. We mochten ons ook verheugen op de comeback van Tonny Hurks, die met 15 punten meteen weer liet zien het rikken niet verleerd te zijn.

   

  Uiteraard hadden we ook weer een winnaar. Al haalde Toine Kleemans 60 en Jos Ermens 63 punten, het was Ger Dikmans die met 78 punten de overwinning glansrijk binnenhaalde. Proficiat Ger!

   

  Hoewel er pas vijf wedstrijden zijn gespeeld, wordt langzamerhand het kaf van het koren gescheiden.  Hier de top 4:

   

  1. Ad Verdaasdonk 116
  2. Kees Martens 113
  3. Ger Dikmans 101
  4. Carla Moperkens 97

   

  Onderin is de spanning ook te snijden, maar Mario Tellekamp doet er alles aan om die laatste plek niet uit handen te geven. Met -63 behaalde hij voor de tweede keer dit seizoen de meeste minpunten. Niet verrassend dus dat hij de rode lantaarndrager genoemd mag worden.

   

  Maar niet getreurd, komende woensdag nieuwe kansen voor iedereen. Op 23 november gaan we met de zesde rikavond van start. Iedereen die wil meedoen, is weer van harte welkom vanaf 19.30 uur in De Swaen.

  Dinsdag 22 november 2022
  PrinsenbeekDe Swaenrikavond
  Recordaantal rikkers De Swaen
  0
  [nexturl]
  Reacties