1. Prinsenbeekse muzikanten in Oosterhout

  Prinsenbeekse muzikanten in Oosterhout
  Naomi Adriaansz (Foto: Amsterdam Connection)
  Het Prinsenbeekse jazzduo Tim Welvaars en Naomi Adriaansz treedt als Amsterdam Connection op zondag 12 augustus op in het Floralia Park in Oosterhout. Het optreden in de Lazy Sunday Afternoon reeks begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

  Amsterdam Connection is enkele dagen terug in Nederland van een Frans tournee van enkele maanden. Het duo presenteerde vorig jaar het album ‘Isn't She Lovely’ in de North Sea Jazz Club in Amsterdam met onder andere de Amerikaanse topmusici Paul Brown (Luther Vandross, George Benson, Al Jarreau) en Roberto Vally (Spyro Gyra, Michael Franks, Randy Crawford). Het album wordt momenteel op meer dan 80 radiostations wereldwijd gedraaid. Voor een video van ‘Isn't She Lovely’: klik hier.

   

  Naomi Adriaansz heeft het podium gedeeld met een aantal van de beste nationale en internationale jazz- en blueshelden, onder wie Candy Dulfer en Leroy Jones (USA, Harry Conick Bigband).  Ze heeft ook tien jaar lang het Muziek Educatie Programma van Stichting Beaux Jazz gecoördineerd, is ze de drijvende kracht achter het ‘Jazz Project voor basisscholen’ (www.jazzproject.nl) en organiseert een kleinschalig jazzfestival in Breda.

   

  Tim Welvaars is gespecialiseerd in jazzharmonica. In de periode dat hij in Los Angeles woonde, had hij opgetreden met onder andere Stevie Wonder, Ray Brown en Lee Ritenour. In 2015 heeft Welvaars gespeeld voor de 60ste verjaardag van John de Mol tijdens RTL Late Night en was hij te zien op TV met een optreden op de Uitmarkt (Symfonica Belgica) in Amsterdam.

  Vrijdag 10 augustus 2018
  PrinsenbeekAmsterdam ConnectionjazzOosterhout
  Prinsenbeekse muzikanten in Oosterhout
  Naomi Adriaansz (Foto: Amsterdam Connection)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.