1. Prinsenbeek is weer Boemeldonck

  Het is wel duidelijk dat veel Bekenaren tegen de elfde-van-de-elfde in de startblokken staan om zich weer onder te dompelen in het carnavalsgedruis. Tijdens de Prinsenzitting vrijdag was het weer erg druk in De Drie Linden en ook vandaag tijdens de BAK Fietstocht begaven de kieltjes zich alweer vroeg naar de Beekse horeca. Prinsenbeek is weer Boemeldonck.
  (Foto's: Ad van den Bliek)

  Een echte fietstocht is deze activiteit van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) niet, want de meeste carnavalsvierders liepen door het centrum van kroeg naar kroeg. Daar konden ze meedoen aan allerlei spellen. Sommigen waren hier vrij fanatiek in, maar de meesten zagen het toch vooral als een lolletje tijdens een carnavaleske tocht langs ’t Veehandelshuis, De Stee, Marktzicht, Pallieter en De Swaen. 

   

  In de loop van de middag werd het steeds drukker in de cafés en ook op straat kon niemand er meer omheen: het eerste mooie feestweekend van de vierenvijftigste editie van carnaval in Boemeldonck. Ook Omroep Brabant niet; die maakte opnamen in het dorp. En dat Boemeldonckse feestje was na het droogleggen van de pomp en de prijsuitreiking van de BAK Fietstocht aan het eind van de middag zeker nog niet afgelopen. Want vanavond gaat het nog door tot in de late uurtjes, ook in De Drie Linden.

  Zaterdag 09 november 2019
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckFietstocht
  (Foto's: Ad van den Bliek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.