Groenrijk kerst 2021
 1. Prinsenbeek gaat los op dorpsfeest

  De toegang met coronacheck was dan nog anders, maar verder was het vrijdag een feest als vanouds in de grote tent op de Markt in Prinsenbeek. De bezoekers deze premièreavond van het feestweekend ter gelegenheid van het opgeknapte dorpsplein genoten van het eerste uitbundige, grote evenement sinds lange tijd.
  • (Foto: Stimfotografie, Michelle de Vries)

  De grote tent liep al vroeg vol en een variatie aan optredens zorgde voor veel plezier bij jong en ouder. DJ Gabbi Nabbi, Vinzzent, Corry Konings en Samantha Steenwijk vermaakten het uitgelaten publiek. En DJ Tim Hox zorgde tegen elf uur voor een knallend slot.

   

  De organisatoren zijn enthousiast over de eerste avond, die door ruim duizend gasten werd beleefd. ,,Het is heel goed gegaan en we hebben veel enthousiaste reacties gehad'', aldus Martijn Meeuwissen. ,,En dit was pas het begin; we hebben ook heel veel zin in vandaag. Het mooiste is toch wel dat het een echt dorpsfeest is, voor jong en oud, voor alle Bekenaren.''

   

  Om vier uur zaterdagmiddag start de tweede, eveneens uitverkochte feestdag, wederom met DJ Gabbi Nabbi. Verder zijn er optredens van Django Wagner, Emma Heesters, Tino Martin en de band MT Bottles. Het laatste uur wordt verzorgd door DJ Suyano.

   

  Zondag is de gratis slotdag. Die organiseert de Stichting Opening Markt Prinsenbeek in samenwerking met smartlappenkoor Beekse Smart. Het terrein is die dag vanaf 13.30 uur toegankelijk en het programma start om 14.00 uur. Behalve Beekse Smart treden ook de koren Amor en Muiterij Kantje Boord op. Het feestweekend is zondag om 19.00 uur afgelopen.

  Zaterdag 23 oktober 2021
  PrinsenbeekMarktfeesttentoptredens
  • (Foto: Stimfotografie, Michelle de Vries)
  0
  Reacties