Groenrijk 728 100920
 1. Prins opent Your Request Karnaval

  Eén dag staat helemaal in het teken van carnaval bij News Internetradio. Tot zeven uur vanavond zendt het internetradiostation in Prinsenbeek Your Request Karnaval uit. En Prins Kaaff en hofdame Lotte zorgden om twaalf uur vanmiddag voor de feestelijke aftrap, samen met Arjan Hermans van het station.

  Te beluisteren (klik hier) én te bekijken (klik hier) via alle kanalen van News Internetradio en BredaNu en via 107.3 FM.

   

  Het eerste verzoeknummer was van hofdame Lotte, die koos voor ‘Als een wals’ van Henk Wijngaard. Voor de prins werd het de oude carnavalskraker ‘Bloemetjesgordijn’.

   

  Artiesten

  Deze middag kunnen alle luisteraars hun favoriete carnavals- of feestplaat aanvragen. Daarnaast komen acht artiesten langs in de studio van News Internetradio voor een kort interview, namelijk: Frank Smeekens, Johnny Gold, Frank Verkooyen, Arjon Oostrom, Jeroen van Zelst, Randy Watzeels en ook Peter Selie (Hoemoes da ok alweer) en Henk Prins.

   

  Bouwschuren

  Deze dag staat helemaal in het teken van carnavalsmuziek, maar daarna schakelt News Internetradio weer over op het gebruikelijke programma. ,,Ik hoop dat we vandaag ook in de bouwschuren te horen zijn’’, aldus Arjan Hermans. En daarna is carnaval weer voor CV Zak, die deze muziek via internet al jaren verzorgt in Boemeldonck.

   

  In het team van News Internetradio zitten naast Arjan Hermans ook Anton Nagtzaam, Jack de Greeuw, Reinier Witbols Feugen en Angelique Kuijpers.

  Vrijdag 14 februari 2020
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckNews Internetradio
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.