Groenrijk 728 100920
 1. Prestatie BOTS-pupil in de VS

  Nadat Yara Prinsen (11) uit Etten-Leur op 7 december 24ste werd tijdens de Spartan World Championships in Californië in de Verenigde Staten, behaalde de pupil van BOTS in Prinsenbeek een dag later de eerste plek tijdens de reguliere obstacle race. Hiermee plaatste ze zich weer voor de wereldkampioenschappen van 2020, meldt een trotste Larry Rombouts van BOTS Bootcamp & Obstacle Training & Survival in Prinsenbeek.
  (Foto's: Familie Prinsen)

  Door Larry Rombouts

  Samen met haar begeleiders Larry Rombouts en Noah Wensel heeft Yara hard getraind voor de Spartan Race in Amerika. Dit heeft haar uiteindelijk de 24e plaats opgeleverd, een topprestatie voor deze jongedame. En nu dus naar het volgende WK. Dit keer met een langere voorbereidingstijd en met de ervaring van dit jaar. Hiermee verwachten we ontzettend goede resultaten op het komende wereldkampioenschap.

   

  De jeugdgroep met obstakel renners bij BOTS is flink aan het groeien. Kinderen vanaf acht jaar kunnen hier op zondagochtend om 9.00 uur trainen bij Noah Wensel. Ze leren om te klimmen in touwen en netten en door banden, en om in ringen te hangen. Erg leuk om kinderen te zien samenwerken en hun grenzen te verleggen. Kinderen die een keer willen meedoen, kunnen contact opnamen via www.botsbootcamp.nl voor een gratis proefles.

  Vrijdag 13 december 2019
  PrinsenbeekBOTS Bootcamp & Obstacle Training & SurvivalSpartan Race
  (Foto's: Familie Prinsen)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.