Groenrijk 728 augustus
 1. Prachtig eerste weekend De Kuil

  Het is prachtig zwemweer en daarom ging zwembad De Kuil in Prinsenbeek zaterdag voor het eerst dit seizoen open voor publiek. De eerste badgasten hadden er zin in; zij stonden al om tien uur ’s ochtends aan de poort.
  • Het vernieuwde terras. (Foto: Facebook Zwembad De Kuil)
  (Foto's: Helen van Raam)

  Rond de middag werd het wat drukker en aan het eind van de dag stond de teller op honderdvijftig bezoekers. Deze nog warmere zondag wisten al veel meer zwemmers ’s ochtends de weg naar de Prinsenbeekse natuurplas te vinden. Om 12.00 uur waren er honderd badgasten; in totaal waren er op dat moment al driehonderd reserveringen.


  Net als vorig jaar moet er voor bezoek worden gereserveerd op de website www.dekuilprinsenbeek.nl. Dat kan dagelijks vanaf 16.00 uur voor de dag erna. Ook op de dag zelf kan er nog worden gereserveerd. De entree bedraagt één euro per persoon. Voor kinderen onder de vier jaar is reserveren niet nodig; zij hebben gratis toegang. Na het invullen van de gegevens op de website ontvang je via de mail een bevestiging. Die moet bij de ingang van het zwembad worden getoond (uitgeprint of op de telefoon). Het zwembad is vandaag nog open tot 18.00 uur.


  Tijdens de schoolvakantie, van zaterdag 24 juli tot en met zondag 5 september, is het zwembad bij goed weer dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Ook komende woensdag 21 juli kunnen zwemmers er bij goed weer terecht. Voor regelmatige updates: zie Facebook.

  Zondag 18 juli 2021
  Prinsenbeekzwembad De Kuil
  • Het vernieuwde terras. (Foto: Facebook Zwembad De Kuil)
  (Foto's: Helen van Raam)
  0
  Reacties