Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Postkantoor in Slijterij Prinsenbeek open

  Postkantoor in Slijterij Prinsenbeek open
  Het postkantoor is sinds enkele weken gevestigd in het pand van Slijterij Prinsenbeek aan de Schoolstraat 15A. Het pand is eerst verbouwd, zodat het postkantoor over een aparte ruimte beschikt en gescheiden is van het verkooppunt van slijterij-artikelen.

  Het is een ‘winkel-in-een-winkel’, aldus Ylona Rijpaard van Slijterij Prinsenbeek. ,,Je kunt hier terecht voor alle PostNL-handelingen. Helaas is het niet mogelijk om bij ons geld op te nemen.’’

   

  Voor een geldautomaat van die bank kan men terecht bij Albert Heijn aan de Beeksestraat en voor dagelijkse bankzaken bij het ING-servicepunt in de Heksenwaag in de Haagse Beemden of bij het ING-kantoor aan de Markendaalseweg in het centrum van Breda.

   

  Slijterij Prinsenbeek is met het postkantoor gestart omdat kantoorboekhandel ‘In the Mood’ stopte. Asha Dubois van ‘In the Mood’ is overigens niet helemaal met haar werk gestopt. Woensdag was ze weer aan het werk in het nieuwe postkantoor, waar ze af en toe bijspringt.

   

  Het postkantoor is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Dinsdag 14 augustus is de zaak nog gesloten in verband met de vakantie.

   

  Voor de meeste postkantoorzaken kan men ook terecht bij het PostNL-servicepunt bij Jumbo Miegielsen.

  Donderdag 09 augustus 2018
  PrinsenbeekSlijterij PrinsenbeekpostkantoorPostNL
  Postkantoor in Slijterij Prinsenbeek open
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.