Groenrijk zomergoed 728
 1. Postcodes in de prijzen

  Postcodegebieden 4838 (Lies en omgeving) en 4840 (postbussen in Prinsenbeek) zijn in de prijzen gevallen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro. Dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt.
  Postcodes in de prijzen

  Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

   

  Naast de schenkingen aan goede doelen wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers, is de gedachte.

   

  De cadeaukaarten zijn volgens de Postcode Loterij in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland.

   

  Coronacrisis

  De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Zo winnen niet alleen de deelnemers van de Postcode Loterij, maar kunnen ook ondernemers en winkeliers in die buurten en regio's er hun voordeel mee doen. Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten, kunnen meer informatie vinden op www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.

  Woensdag 20 mei 2020
  Prinsenbeekpostcode loterijprijscadeaukaarten
  Postcodes in de prijzen
  0
  Reacties