Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Pop-up store Zimkus met (optocht)kleding

  De Boemeldonckse carnavalsvereniging De Zimkus gaat tweedehands (optocht)kleding verkopen. De mega-uitverkoop is op de zaterdagen 28 januari en 4 februari  in de pop-up store van The Vintage Garage naast Jumbo op de Markt in Prinsenbeek.
  (Foto's: CV De Zimkus)

  Door Maartje van Hees

  CV De Zimkus bouwt al heel wat jaren in de optocht. Dit jaar rijden ze voor de negende keer mee in de A-categorie. De afgelopen jaren is er voor iedere optocht eigen kleding gemaakt, passend bij het thema. Inmiddels is er veel verzameld, van kleding tot accessoires. Met een tijdelijke tweedehands pop-up store in The Vintage Garage houden ze op zaterdag 28 januari en zaterdag  4 februari een mega-uitverkoop. Iedereen is van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur. Dus zoek je nog iets voor carnaval? Of voor het klunen? Kom dan snel langs! Op is op!

   

  Leuk voor portemonnee en duurzaam

  “We vonden het zonde dat alles al jaren in dozen op zolder lag. Hoe mooi is het om alles een tweede leven te geven en er andere mensen blij mee te kunnen maken! Een mooi duurzaam initiatief. En, ook nog eens leuk voor je portemonnee. Je betaalt niet de hoofdprijs, maar we hebben leuke prijsjes. Alle inkomsten gaan naar de clubkas van CV De Zimkus. Een mooie bijdrage voor de bouw van onze A-wagen 'Boemeldonck Belicht'. Een win-win situatie dus'', aldus de clubleden.

   

  Passen en maten

  Er zijn pashokjes aanwezig en alle pakken hangen er in diverse maten (van XS tot XL). Ook kun je terecht voor pruiken, brillen, bloemenbanden en nog veel meer. De verkoop vindt plaats in de Vintage Garage aan de Markt 16 in Prinsenbeek. Hier kun je ook terecht voor de collectie ‘superfoute skipakken’.

   

  Volg CV de Zimkus ook op Facebook en Instagram voor een sneak-preview en alvast een online voorproefje!

  Woensdag 25 januari 2023
  PrinsenbeekCV De ZimkuscarnavalBoemeldonckcarnavalswagencarnavalskledingVintage Garage
  (Foto's: CV De Zimkus)
  0
  [nexturl]
  Reacties