Groenrijk 728 voorjaar
 1. Popkoren maken waar Muziekfestijn

  Tijdens het Muziekfestijn op het Beekse Plein komende zaterdag zullen ’s middags vier popkoren optreden. Dit zijn El Pio Popvocals uit Etten-Leur, N.Joy uit Breda, B-Vocals uit Bavel en Theatrel uit Etten-Leur.

  Tijdens het Muziekfestijn op het Beekse Plein komende zaterdag zullen ’s middags vier popkoren optreden. Dit zijn El Pio Popvocals uit Etten-Leur, N.Joy uit Breda, B-Vocals uit Bavel en Theatrel uit Etten-Leur.  Programma
  - El Pio Popvocals uit Etten Leur zingt tussen 16.00 en 16.30 en van 17.00 tot 17.30 uur;
  - N.Joy uit Breda verzorgt optredens van 16.30 tot 17.00 en 17.30 tot 18.00 uur;
  - B-Vocals uit Bavel staat op het podium tussen 18.00 en 18.30 en tussen 19.00 en 19.30 uur;
  - Theatrel uit Etten-Leur zingt van 18.30 tot 19.00 en van 19.30 tot 20.00 uur.

  Dit is inclusief wisseltijd. Uitloop is niet mogelijk omdat om 20.00 uur een optreden van de band Hillstreet staat geprogrammeerd.

  El Pio Popvocals
  El Pio Popvocals is hét popkoor uit Etten-leur. Het bestaat alweer 17 jaar. Ongeveer 30 enthousiaste mannen en vrouwen zingen nummers van alle tijden. Die worden op mooie wijze gearrangeerd door artistiek leider en dirigent Rudy Pijfers. Op dit moment werkt El Pio hard aan het blok ‘Vrijheid’, waarvan op 29 november de uitvoering is. In Prinsenbeek brengen de zangers deel hiervan ten gehore.

  Popkoor Njoy Breda
  Popkoor Njoy is een vierstemmig, gemengd koor dat houdt van zingen met veel plezier en muziek maken in een gezellige sfeer. Een combo completeert het geheel. Het repertoire bestaat uit bekende popmuziek. Optreden doen ze een aantal keer per jaar, alleen of in samenwerking met anderen. Het koor streeft ernaar om continue de zangkwaliteit te verbeteren. Dit door gericht aandacht te besteden aan zangtechniek. De zangers zijn thuis in De Koe in Princenhage.


  B-Vocals Bavel
  Popkoor B-vocals uit Bavel brengt vierstemmige Nederlands- en Engelstalige popmuziek. Het koor bestaat uit 45 leden. Optredens gaven ze tijdens onder meer het Volkorenfestival in Middelburg, de Kulturele Amateur Manifestatie in Chassé Breda, tijdens het dorpsfeest Bavel Anno en drie keer bij Bavel Izz Music. Afgelopen jaar gaf het koor een eigen concert in de Bavelse Brigidakerk en nu is het te gast in Prinsenbeek.

  Theatr’EL Etten-Leur
  Theatr’EL noemt zich het koor uit Etten-Leur met een vleugje theater. Alle leden hebben een passie voor zingen en beginnen spontaan te bewegen bij het horen van muziek. Het koor zingt niet alleen, ook toneelspelen hoort erbij. De leden doen alles zelf voor de shows. Ze verzinnen de onderwerpen, schrijven de teksten, bedenken of maken de kleding en bouwen de decors. Iedereen draagt een steentje bij. De leden zijn er trots op dat ze een eigen combo tot hun beschikking hebben. Dat bestaat uit vier vaste muzikanten. Hierdoor komen de nummers extra goed tot  hun recht.


  Donderdag 18 september 2014
  PrinsenbeekMuziekfestijnpopkoren
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.