Groenrijk 728 sept
 1. Popkoor zoekt muzikanten en zangers

  Het Bredase Popkoor d’Accord, met repetities thuis in De Drie Linden in Prinsenbeek, is op zoek naar enkele muzikanten voor de begeleidingsband. Er zijn vacatures voor een drummer, bassist en pianist. Ook zangers zijn welkom.
  • (Archieffoto: Popkoor d'Accord)

  Door Popkoor d’Accord

  Popkoor d’Accord bestaat al ruim vijftig jaar en is bekend om het veelzijdige repertoire; we zingen rocknummers van Evanescence en Within Temptation, maar ook ballads en disconummers van bijvoorbeeld ABBA en Bruno Mars. Wij worden hierbij begeleid door een complete band die zorgt voor de juiste energie.

   

  Momenteel zijn er in deze band drie vacatures: we zoeken een drummer, een bassist en een pianist. Welke hobbymuzikant heeft te lang stil gezeten en heeft zin om mee te repeteren en incidenteel op te treden? Het koor repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de toneelzaal van De Drie Linden in Prinsenbeek; de band repeteert één keer per maand mee. Heb je interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter: Ineke Visschers, voorzitter@daccord.nl.

   

  Speel je geen instrument maar houd je van zingen? Ook zangers en zangeressen zijn van harte welkom. In het bijzonder mannen, zowel bassen als tenoren. Spreekt het repertoire je aan en ben je op woensdagavonden vrij? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een of enkele repetities bij te wonen. Als je lid wilt worden zal de dirigent een stemtest afnemen om te bepalen of jouw stem past bij d’Accord en bij welke stemgroep je wordt ingedeeld.

   

  Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op https://daccord-breda.nl.

  Donderdag 14 oktober 2021
  Prinsenbeekpopkoormuzikantenzangers
  • (Archieffoto: Popkoor d'Accord)
  0
  Reacties