1. Podiumplaatsen voor Jump

  (Foto's: Dansstudio Jump)
  Ook teams van Dansstudio Jump in Prinsenbeek hebben uitstekend gepresteerd tijdens de voorronde van de Dutch Gymnastics Urban in Emmen afgelopen zondag. Ook zij zijn op weg naar het Nederlands Kampioenschap.

  Door Sandra Strijbos

  Ze moesten er een eind voor rijden en vroeg uit de veren, maar het was de moeite waard.

   

  Jump Next Generation

  Ons hiphop-team Jump Next Generation deed voor de eerste keer mee aan de wedstrijd en eindigde meteen op de eerste plaats in deze categorie. Dit is een mixed team met jongens en meiden die zeer gemotiveerd bezig zijn met dans. Motivatie en passie, dat zijn woorden van hun coach Jairsingho, die ontzettend trots op hen is. Dit smaakt naar meer!

   

  Jump Inspire

  Jump Inspire is een team dat bestaat uit meiden in de leeftijd 18+. Zij hebben in het thema ‘The Lion king’ een geweldige show neergezet. Alles klopte aan het plaatje, van make-up tot haar en kleding, dankzij hun coach Maaike van Lingen-Boesschoten. Ze kwamen dan ook uit op een goede tweede plaats.

   

  Jumptastic

  Jumptastic danste afgelopen zondag voor de eerste keer mee in een wedstrijd en behaalde een mooie vierde plaats. De meiden van 14 tot en met 17 jaar hebben een topdag gehad. In het thema ‘Girlpower’ dansten ze de sterren van de hemel met een lekkere attitude. De kleding en make-up waren zeer passend in het thema. We zijn ontzettend trots op hen.

   

  We zijn supertrots op al onze dansers. Op 7 april doet er in Drachten nog een extra team van Dansstudio Jump mee, namelijk Jump Around. We hebben er nu alweer zin in!

  Dinsdag 19 maart 2019
  PrinsenbeekDansstudio JumpDutch Gymnastics Urban
  (Foto's: Dansstudio Jump)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.