1. Plan Zilverberk 1 augustus open

  Seniorenvereniging KBO Prinsenbeek wil 1 augustus starten met activiteiten in De Zilverberk. Het gaat dan om de vaste activiteiten, er is dan nog geen inloop, meldt voorzitter Wender de Beet van de KBO, die spreekt van ‘proefdraaien’.
  Plan Zilverberk 1 augustus open
  (Archieffoto)

  De leden zullen over de vorm van de herstart nader worden geïnformeerd in de nieuwsbrief van eind juli. Het ontmoetingscentrum is vanwege de coronamaatregelen sinds 11 maart gesloten.

   

  Eerder werd gemeld dat De Zilverberk niet voor 1 september open zou gaan. Uitgangspunt was dat het veilig zou kunnen. Intussen zijn er de nodige voorbereidingen getroffen om toch met inachtneming van de anderhalve meter te kunnen beginnen. Het bestuur heeft hiervoor overlegd met de activiteitenclubs die thuis zijn in het welzijnsgebouw en met de beheerders en gastvrouwen.

   

  Proefopstellingen

  ,,Vanochtend hebben we nog van alle activiteiten proefopstellingen gemaakt’’, aldus De Beet, die aangeeft dat er maximaal dertig personen kunnen deelnemen. ,,Dat betekent dat we bijvoorbeeld de bridge hebben opgedeeld in drie groepen en het biljarten in twee.’’

  Woensdag 15 juli 2020
  PrinsenbeekKBODe ZilverberkSeniorenverenigingwelzijnsgebouwcorona
  Plan Zilverberk 1 augustus open
  (Archieffoto)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.