Groenrijk zomergoed
 1. Plaatselijk talent vermaakt Beekse ouderen

  Prinsenbeekse ouderen beleefden zaterdag een vrolijke theatermiddag in De Drie Linden in Prinsenbeek. Plaatselijk talent zorgde voor muziek, dans en mooie verhalen tijdens deze ‘Bikse Carrousel’, waar de volle zaal volop van genoot.

  Het evenement was een initiatief van de Zonnebloem Prinsenbeek en zorgcentrum Thebe Hagedonk, die er samen met verschillende vrijwilligers in zijn geslaagd om een mooie ouderenactiviteit in het dorp te organiseren.

   

  Met een optreden van kapel ‘Ok Da Nog!, met onder de muzikanten verschillende medewerkers van Hagedonk. Ook muzikant Rens Kouwenberg was van de partij. Net als altijd in het zorgcentrum wist hij er ook zaterdagmiddag weer een muzikaal feestje van te maken. Koor ‘De Vrolijke Klanken’ stond ook op het podium en zorgde eveneens voor een mooi optreden.

   

  Verteller Kees Nagelkerke presenteerde een gedicht over het Beekse verleden. Ook ‘moeders schort’ kwam in zijn voordrachten voorbij, evenals het ‘Heilig Hart-beeld’. Bij zanger Corné Foesenek duurde het maar even voor er volop werd gedanst en ook Beekse Smart kreeg de zaal goed mee.

   

  De organisatie kijkt terug op een geslaagde middag, waar iedereen ook werd voorzien van een hapje en een drankje. Doel was dat alle ouderen in het dorp elkaar eens in een gezellige sfeer zouden kunnen ontmoeten, en dat is prima gelukt. ,,Van de gasten hoorden we dat het voor herhaling vatbaar is’’, aldus activiteitenbegeleidster Ingrid Rasenberg van Hagedonk. ,,Nu hebben we het geluk en zijn we bevoorrecht dat we in Prinsenbeek veel goede en gezellige lokale artiesten hebben, dus wie weet wat 2024 weer brengt als vervolg op deze middag.’’

  Zondag 19 november 2023
  PrinsenbeekBikse CarrouseloptredensartiestenouderenDe Drie Lindenzonnebloem PrinsenbeekThebe hagedonk
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties