1. Pieten bij zondagse koffieochtend 

  Pieten bij zondagse koffieochtend 
  (Foto: Zonnebloem Prinsenbeek)
  De tocht van Sinterklaas vanochtend vanaf de Markt in Prinsenbeek naar De Drie Linden ging via de Schoolstraat. Het gezelschap van de Goedheiligman passeerde toen ook De Zilverberk, waar juist de zondagse koffieochtend van de Zonnebloem plaatshad. Enkele Pieten waren nieuwsgierig en werden er hartelijk ontvangen.

  Door Anton Hoeven

  Zondagse koffieochtenden Zonnebloem

  De donkere maanden staan weer voor de deur. Een periode waarin met name veel ouderen zitten te wachten op een gezellige onderbreking van de week. Even eruit met weinig moeite, waardoor de zondag een andere dag wordt dan de rest van de week.

   

  De Zonnebloem organiseert wekelijks op zondag een koffieochtend in De Zilverberk in Prinsenbeek. Iedereen die hieraan behoefte heeft, is van harte welkom.

   

  Dit is een gelegenheid om tegen een kleine vergoeding een kopje koffie te drinken, een kop soep te eten en gezellig met anderen te kletsen over de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Ook is er de mogelijkheid om te kaarten of een spelletje te doen. Belangstellenden zijn dan tussen 10.30 en 12.30 uur welkom in De Zilverberk.

   

  Tijdens de intocht van de Sint vanmorgen kwam een aantal pieten even langs om de bezoekers wat extra lekkers te geven.

   

  Mocht u graag willen komen maar is het vervoer een probleem, dan kunt u bellen met Anton Hoeven (tel. 5413275). Samen kan dan worden gekeken of hiervoor een oplossing is te vinden.  Ook kunt u mailen naar anton.hoeven@gmail.com.

  Zondag 18 november 2018
  PrinsenbeekSinterklaasZonnebloem
  Pieten bij zondagse koffieochtend 
  (Foto: Zonnebloem Prinsenbeek)
  Reacties