1. PBB Repair Café geopend

  (Foto: Ad van den Bliek)
  Het Prinsenbeekse Bezige Bijen (PBB) Repair Café is zaterdag weer geopend. Vanaf 13.30 tot 15.30 uur is iedereen welkom in De Boomgaard in zorgcentrum Hagedonk, om kleine reparaties te laten uitvoeren.

  De PBB is een club voor senioren die actief met hun handen willen werken. Het is een stichting die moet bijdragen aan het welzijn van ouderen. Eerder ging al een cursus tekenen van start en er is ook de PBB Fotoclub.

   

  In het Repair Café kan iedereen terecht voor kleine reparaties aan elektrische apparaten, het opschonen van pc of laptop, kleine naaiklussen, handelingen voor een veilige fiets, het maken van speelgoed en poppen en reparaties aan een rollator of hulpmiddelen. Verder geven de vrijwilligers gratis advies omtrent herstelwerk en ligt er info op de leestafel.

   

  Terwijl het werk wordt verricht is er koffie voor de wachtenden. Het is immers de bedoeling dat de opdrachtgevers erbij blijven, want het is in de eerste plaats een sociale aangelegenheid.

   

  Iedereen kan er terecht en een geldelijke bijdrage is op vrijwillige basis.

   

  Heeft u vragen over dit alles? Of wilt u lid worden, dan wel op een andere manier behulpzaam zijn? bel dan met: Piet Houtepen 076-5420103, Carlos Staelens 06-36531837 of Maan Peters 06 30544590.

  Donderdag 09 mei 2019
  PrinsenbeekRepair Café
  (Foto: Ad van den Bliek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.