Groenrijk zomergoed 728
 1. Parkeerverbod zaterdagochtend één kant Heikantsestraat en Bijster

  In de Bijster en een deel van de Heikantsestraat in Prinsenbeek geldt voortaan op zaterdag tussen 08.00 en 14.00 uur een parkeerverbond aan één kant van de weg, zo heeft de Gemeente Breda bekendgemaakt middels een Verkeersbesluit op 12 februari.
  Parkeerverbod zaterdagochtend één kant Heikantsestraat en Bijster
  (Kaartje: Gemeente Breda)

  Het parkeerverbod wordt ingesteld om de verkeersveiligheid in de straat te waarborgen. Op zaterdagmorgen is het druk met parkerende voertuigen van bezoekers van het sportpark. Door het parkeren te reguleren aan één zijde van de straat, blijft de doorstroming in de straat gewaarborgd, stelt de gemeente. Het parkeerverbod wordt enkel op zaterdagmorgen ingesteld omdat de overlast dan ontstaat.

   

  De maatregel is genomen mede op verzoek van bewoners. De sportverenigingen zijn op de hoogte gebracht. Bezoekers van het sportpark moeten wellicht verder weg parkeren, stelt de gemeente. Maar het college van burgemeester en wethouders heeft de verkeersveiligheid en de doorstroming in de straten laten prevaleren boven de belangen van de bezoekers van het sportpark om zo dichtbij mogelijk te kunnen parkeren.

   

  Aan de Heikantsestraat wordt het parkeerverbod aan de zijde van de even nummers ingesteld. In de Bijster wordt het parkeerverbod ingesteld aan de zijde van de oneven huisnummers.

  Vrijdag 14 februari 2020
  Prinsenbeeksportpark De HeikantparkerenHeikantsestraatBijster
  Parkeerverbod zaterdagochtend één kant Heikantsestraat en Bijster
  (Kaartje: Gemeente Breda)
  0
  Reacties