Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. 'Pak onveilige verkeerssituatie Vaareindse- en Westriksweg aan'

  'Pak onveilige verkeerssituatie Vaareindse- en Westriksweg aan'
  (Foto: Google.nl/maps)
  De verkeerssituatie op de Vaareindse- en Westrikseweg is erg onveilig en daar moet hoognodig iets aan gebeuren. Op korte termijn zou onder meer een snelheidslimiet van 30 kilometer moeten worden ingesteld omdat er veel te hard wordt gereden.

  Dit schrijven twintig bewoners van de aan Prinsenbeek grenzende Bredase straten aan het gemeentebestuur.

   

  ‘Niet alleen de erbarmelijk staat van de wegen, ook de verkeerssituatie is erg zorgelijk’, stellen ze. ‘Tijdens de bouw van de HSL-lijn en de verlegging van de A16 is de bereikbaarheid van Prinsenbeek veranderd en het verkeer in onze buurt toegenomen. Terwijl er aan de wegen tot op heden nog niets is gedaan.’ Nu er aan de andere kant van de spoorlijn, aan de rechter- en linkerkant van de Westrik in Prinsenbeek, nieuwe woonwijken worden ontwikkeld, zal het verkeer nog verder toenemen, vrezen ze.

   

  Daar komt volgens de bewoners bij dat door het toegenomen vrachtverkeer de staat van het wegdek van beide straten steeds slechter wordt. ,,Al ruim voordat er gebouwd zou gaan worden hebben we aangegeven dat de wegen te slecht waren voor het vele bouwverkeer, maar er is niets aan gedaan’’, aldus één van de bewoners.

  Woensdag 07 november 2018
  PrinsenbeekVaareindsewegWestriksewegverkeerGemeente Breda
  'Pak onveilige verkeerssituatie Vaareindse- en Westriksweg aan'
  (Foto: Google.nl/maps)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.