Groenrijk 72 111120
 1. Paddenstoelen herkennen in het Liesbos

  IVN Etten-Leur en omstreken organiseert op donderdag 17 oktober een informatieavond over paddenstoelen herkennen. Belangstellenden kunnen er van alles te weten komen over de meest voorkomende paddenstoelen in tuin, park of bos. ‘Zodat je net iets verder komt dan  ‘Je weet wel die rode met witte stippen’.’ Zaterdag 19 oktober is er een wandeling door het Liesbos.
  (Foto's: IVN Etten-Leur e.o.)

  Door IVN Etten-Leur en omstreken

  In samenwerking met de KNNV Tilburg (Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging) organiseert IVN Etten-Leur een informatieavond over paddenstoelen herkennen. Eerst is er een heldere uiteenzetting en presentatie op donderdagavond 17 oktober om 20.00 uur in het Natuurmuseum (Lange Brugstraat 61 in Etten-Leur). Daarna gaan we zaterdag 19 oktober in de ochtend tijdens een wandeling in het Liesbos met onze gids op zoek naar al deze bijzondere natuurcreaties.

   

  Niets stoffigs aan! Of toch wel? Je kunt de avond of wandeling ook los bezoeken. De wandeling start bij de parkeerplaats aan de Torendreef, hoek Jachthuisdreef.

   

  IVN (Inzet Voor Natuur, zo kun je ons onthouden) organiseert voor jong en oud boeiende en toegankelijke thema-avonden, wandelingen en doe-dagen in en over de natuur in je tuin, buurt en iets daarbuiten. Meer informatie en reserveren kan via onze website of via een mail naar communicatie@ivn-etten-leur.nl. Kosten voor (nog) niet IVN-leden: theorieavond € 2 en wandeling € 2. Voor onze leden is het gratis.

  Donderdag 10 oktober 2019
  PrinsenbeekIVN Etten-LeurpaddenstoelenLiesbos
  (Foto's: IVN Etten-Leur e.o.)
  Reacties