Groenrijk 72 111120
 1. Oplevering woningen Westrik

  De laatste woningen van fase 1B van woonwijk Westrik worden deze dagen opgeleverd, meldt manager ontwikkeling Jasper Jansen van Giesbers Ontwikkelen en Bouwen. Maandag waren dat er twee en deze weken volgen er nog zeven.
  • Vlnr. uitvoerders Paul Wijers, Rene van Dinteren, Laurens Rademaker.
  (Foto's: Jasper Jansen)

  Na de zomer is fase 2 aan de beurt. De voortgang bij de bouw van deze 25 woningen verloopt voorspoedig, aldus Jansen. Voor de jaarwisseling zouden ze moeten worden opgeleverd.  

   

  Ondanks de coronaperikelen is er hard doorgewerkt op het terrein aan de zuidelijke rand van Prinsenbeek. Nog anderhalve week en dan begint de welverdiende vakantie van de bouwers. Ook uitvoerders Paul Wijers, Rene van Dinteren en Laurens Rademaker kunnen dan tot 21 augustus even bijtanken, om er daarna nog enkele maanden tegenaan te gaan in Prinsenbeek.

   

  Westrik bestaat uit in totaal uit 105 koopwoningen en 8 sociale huurwoningen, variërend van vrijstaande villa’s en tweekappers tot rij- en hoekwoningen. Duurzaamheid staat voorop in het project, volgens Giesbers Ontwikkelen en Bouwen. Wat onder meer tot uiting komt in het bovengronds afvoeren van hemelwater en de ontwikkeling van een ecologische zone. Voor een eerder bericht: klik hier.

  Dinsdag 14 juli 2020
  PrinsenbeekWestrikbouwenwoningen
  • Vlnr. uitvoerders Paul Wijers, Rene van Dinteren, Laurens Rademaker.
  (Foto's: Jasper Jansen)
  Reacties