1. Opleidingsorkest speelt op KAM

  Opleidingsorkest speelt op KAM
  (Foto: "Amor Musae")
  In het Chassé Theater in Breda is aanstaande zaterdag en zondag de 36ste Kulturele Amateur Manifestatie (KAM), waaraan ook altijd Prinsenbeekse verenigingen deelnemen. Dit keer ook het Opleidingsorkest van “Amor Musae”.

  Op zondag 16 september om tussen 11.40 en 12.10 uur is het Opleidingsorkest te beluisteren in de foyer van het theater. ,,Hiermee begint een muzikaal uitdagend seizoen’’, meldt coördinator Rob Stevens van het orkest. ,,Zo zal het orkest onder meer medewerking verlenen aan 'Prinsenbeek’s Got Talent' op 23 en 24 november.

   

  Stevens: ,,Heb je interesse om ons leuke orkest te komen versterken? Of wil je via  ''Amor Musae'' een blaasinstrument of slagwerk leren bespelen? Neem dan contact met ons op. Je bent ook van harte welkom om een keertje te komen kijken tijdens onze repetitie, elke donderdag vanaf 18.45 uur in De Drie Linden te Prinsenbeek.’’

   

  De KAM biedt, in samenwerking met de Gemeente Breda en het Chassé Theater, een podium aan amateurgezelschappen in de breedste zin van het woord. Muziek, dans, zang en toneel komen voorbij. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Op zaterdag is de KAM vanaf 16.30 uur tot 22.30 uur en op zondag tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Meer info is te vinden op www.kambreda.nl.

  Vrijdag 14 september 2018
  PrinsenbeekKulturele Amateur Minifestatie KAM BredaAmor Musae
  Opleidingsorkest speelt op KAM
  (Foto: "Amor Musae")
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.