Groenrijk kerst 2021
 1. Openingsweekend Anytime Fitness

  Anytime Fitness aan de Schoolstraat in Prinsenbeek opende afgelopen weekend voor het eerst de deuren en de belangstelling was groot. Dit welkom was nog alleen voor geïnteresseerde omwonenden en sportliefhebbers. Komend weekend is de echte ‘knalopening’, meldt ondernemer Rob van Es van de dag-en-nacht-fitness.
  (Foto's: Anytime Fitness)

  Hij heeft er veel zin in. En de al meer dan honderd inschrijvingen maken hem nog enthousiaster. ,,De verbouwing verloopt voorspoedig. Vanaf volgende week zijn we echt klaar voor de start. Deze week wordt de moderne fitnessapparatuur nog geïnstalleerd. En we leggen de laatste hand aan de douches en inrichting.''

   

  Van Es kijkt enorm uit naar de opening. ,,Wat een leuke kennismaking met de Bekenaren hadden we afgelopen weekend al tijdens het open huis. Zaterdag 16 en zondag 17 oktober is onze knalopening, waarin het gave eindresultaat van de verbouwing eindelijk kunnen laten zien. Én waarin ook nog een levenslange korting bij inschrijving kan worden verkregen. Het team van instructeurs staat te trappelen om aan de slag te gaan en Prinsenbeek in beweging te brengen!” Vanaf woensdag 20 oktober kunnen de sporters er daadwerkelijk aan de slag.

   

  Internationale keten

  Anytime Fitness is een internationale keten van sportcentra (wereldwijd 5.000 locaties) waarvan er op dit moment 120 in Nederland zijn, ook in kleinere plaatsen. Zo zijn er Anytime-vestigingen in Bavel, Made, Etten-Leur en Hilvarenbeek. De vestigingen zijn voornamelijk gevestigd in stads- en dorpskernen.

  Dinsdag 12 oktober 2021
  PrinsenbeekAnytime Fitness
  (Foto's: Anytime Fitness)
  1
  Reacties