1. Open repetitieavond Percussão

  Percussão is een gezellige Bredase sambaband met Braziliaanse invloeden. Sinds kort oefent die elke dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur in De Drie Linden in Prinsenbeek. Op 1 oktober is er een open repetitieavond. Belangstellenden zijn welkom.
  Open repetitieavond Percussão
  (Foto: Percussao)

  Door Maud Hendrickx

  Onze band bestaat uit ruim twintig enthousiaste leden en komend jaar bestaan we twintig jaar. In wisselende formaties kiezen we voor deze zonnige muziek. We maken van ieder optreden een bruisend zomerfestival! We hebben ongeveer vijftien optredens per jaar.

   

  We willen mensen die hun enthousiasme voor ritmes met ons willen delen uitnodigen. Het is een ideale manier om kennis te maken met verschillende soorten slagwerkinstrumenten. Je hoeft geen drumervaring te hebben; een ritme meespelen en vasthouden is al een goede basis.

   

  Dinsdag 1 oktober hebben we een open repetitieavond. Tijdens de repetitie mag je zelf ook meedoen op een van onze instrumenten. Aanmelden voor de open repetitie kan via info@percussao.nl.

   

  KAM

  Voor een voorproefje zien we je graag zondagmiddag 22 september op de KAM in het Chassé Theater. We spelen om 13.30 uur buiten op het voorplein.

  Donderdag 19 september 2019
  PrinsenbeekPercussaosambabandBredaKAM
  Open repetitieavond Percussão
  (Foto: Percussao)
  Reacties