1. Open dagen Afscheidshuys d’Beek

  Afscheidshuys d’Beek is verhuisd van de Markt naar Beeksestraat 5. Jan Reedijk en Femke Machielsen van Jan Reedijk uitvaartverzorging zijn trots op het grondig verbouwde pand. Ze nodigen iedereen uit voor de open dagen op zaterdag 17 en zondag 18 augustus tussen 11.00 en 16.00 uur.

  Afscheidshuys d’Beek moest na vier jaar weg uit de pastorie aan de Markt vanwege bouwplannen op deze locatie. Reedijk en Machielsen zijn blij mee met het nieuwe pand tussen Casa Lisetta en Hip & Go, dat onverwacht vrijkwam. Met 250 m² is het dubbel zo groot als het vorige en biedt het veel meer mogelijkheden. ,,We kunnen nu alles bieden, een complete verzorging van opbaring en uitvaart, ongeacht waar men is verzekerd.’’ Bij de inrichting streefden Reedijk en Machielsen naar een vriendelijke, warme plek, waar mensen zich in verdrietige omstandigheden welkom voelen. En dit is in hun ogen goed gelukt.

   

  In het pand loopt van voor naar achter een brede gang. Nabestaanden kunnen hierdoor achter de kist mee naar buiten lopen. Deze gang biedt tevens toegang tot een ontvangstruimte, wachtruimte, kantoor, verschillende rouwkamers, een corridor om bloemen af te geven, een verzorgingsruimte met lift en een koelruimte. Er is eveneens een aula met opbaarkamer, ofwel een multifunctionele ruimte, waar ook een dienst voor maximaal zestig mensen kan plaatsvinden. Net als voorheen krijgen nabestaanden, als ze dat willen, dag en nacht toegang tot de ruimte waar de overledene is opgebaard. De uitvaartondernemers waarderen de eigen toegang naast het pand. Rouwauto’s kunnen zo bij de achteringang terecht, waarmee de privacy is gewaarborgd en er geen rouwauto’s op straat hoeven staan.

   

  Afscheidshuys d’ Beek is er voor iedereen in Prinsenbeek en omgeving, ongeacht religie of verzekering. De uitvaartverzorgers regelen en verzorgen op een eerlijke en respectvolle wijze een uitvaart, met aandacht voor persoonlijke wensen. Zij zien het als hun taak om nabestaanden te begeleiden vanaf het moment van overlijden tot enige tijd na de uitvaart. Ook thuisopbaring behoort tot de mogelijkheden. Dagelijks van 09.00 tot 10.00 uur houden zij een open spreekuur in het afscheidshuis, evenals op vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur. www.reedijkuitvaart.nl

  Maandag 12 augustus 2019
  PrinsenbeekAfscheidshuys d'BeekJan Reedijk uitvaartverzorgingopen dagen
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.