Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Open dag tennisvereniging

  Open dag tennisvereniging
  Tennisvereniging Prinsenbeek houdt op zondag 29 april tussen 10.00 en 16.00 uur een open dag voor iedereen die vrijblijvend willen kennismaken met de club. Er worden die dag diverse activiteiten georganiseerd op het tennispark.

   

  Door TV Prinsenbeek

  Zo is er een ‘Tennis Kidz Familietoernooi’, een 'Invitatie-instuif', ‘De beste service van Prinsenbeek-competitie' en ‘Maak kennis met tennis’. Ook wordt de speeltuin geopend.

   

  Tennis Kidz Familietoernooi

  Speel met je vader, moeder, broertje of zusje tegen je vriendjes/vriendinnetjes en hun familie.

   

  Invitatie instuif

  Je vrienden en kennissen altijd al eens kennis willen laten maken met de tennis? Dit is je kans! Neem ze op 29 april mee naar het park en speel gezamenlijk een wedstijdje tegen tennissers met een vergelijkbaar niveau.

   

  Beste service van Prinsenbeek-competitie

  Heb jij de beste service van de vereniging en krijg jij de titel ‘Beste Service van Prinsenbeek’? Tijdens de open dag kun je je meten met de alle andere aanwezigen. Er wordt gekeken naar twee onderdelen van de service, namelijk de snelheid en de plaatsing. Ben jij in beide categorieën de beste, dan win jij de titel ‘Beste Service van Prinsenbeek’.

   

  Opening speeltuin

  Tijdens de open dag wordt onze speeltuin officieel geopend. Mede dankzij de stemmen van onze leden tijdens Rabobank clubkas Campagne is het mogelijk geworden om deze speeltuin aan te leggen.

   

  Maak kennis met Tennis

  Het is tijdens de open dag ook mogelijk om vrijblijvend je eerste tennisles te volgen. Heb je nog nooit een racket vastgehad? Geen probleem! tijdens de open dag leer je direct je eerste ballen te slaan.

   

  De gehele dag is het clubhuis geopend voor een hapje en een drankje. Voor de kleinsten is er een springkussen aanwezig.

   

  Deelname is gratis. Voor een goede planning willen we je wel vragen je aan te melden voor de activiteiten via deze link: inschrijven.

  Donderdag 12 april 2018
  Prinsenbeektennisopen dagTV Prinsenbeek
  Open dag tennisvereniging
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.