Groenrijk kerst 728
 1. Open Dag Puzzel Fiets Tocht Privo

  Vogelvereniging Privo in Prinsenbeek organiseert zondag 3 juli voor de achtste keer de Open Dag Puzzel Fiets Tocht. Iedereen is welkom om mee te doen.
  Open Dag Puzzel Fiets Tocht Privo

  Door Rien Akkermans

  Het is een fietstocht waarbij we bij een paar bedrijven in de keuken mogen kijken en onderweg een puzzel gaan oplossen. Gezelligheid en veilig onderweg zijn, is waar het om draait. De tocht is ongeveer 36 kilometer lang. Er is tijd voor een hapje en drankje onderweg en vooral voor veel kletsen met elkaar. Aan het einde van de middag is er een prijsuitreiking met een loterij.

   

  Iedereen is vanaf 9.15 uur welkom bij SBS3 aan de Strijpenseweg 3 in Prinsenbeek om zich in te schrijven. Dit kan tot uiterlijk 10.15 uur. De kosten zijn €5 voor volwassenen en €2.50 voor kinderen van het basisonderwijs. We vertrekken tussen 9.30 uur en 10.30 uur. In verband met het eerste bezoekadres zal er gestuurd worden op de vertrektijden. We verwachten iedereen om 16.30 uur terug bij SBS3. Om uiterlijk 17.00 uur start de prijsuitreiking, met tussendoor de loterij.

  Donderdag 23 juni 2022
  PrinsenbeekvogelverenigingPrivofietstocht
  Open Dag Puzzel Fiets Tocht Privo
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/afscheid-mariejose-boot-bij-t-olifantje/
  Reacties