Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Ook BRAK-zittingen met Boemeldonck Airlines

  Ook de BRAK-zittingen zondag in De Drie Linden in Prinsenbeek stonden in het teken van Boemeldonck Airlines. En het waren twee uitstekend verzorgde vluchten, met ruim tachtig kinderen op het podium en achter de schermen.
  (Foto's: BAK-hoffotograaf Mariska van Dorssen)

  Door BAK van Boemeldonck

  Het Boemeldoncks carnavalstheater voor de jeugd was dan ook een groot succes. Er deden dit jaar ruim 80 kinderen mee, duidelijk meer dan bij de zittingen in mei. Er waren in totaal dertien acts. Sommige met piloten, sterwardessen en beveiliging bij de douane aangepast aan het thema Boemeldonck Airlines.

   

  De ochtendvoorstelling voor ouders en andere volwassenen zat tot achterin de zaal vol met een recordaantal bezoekers. En ook ‘s middags was de zaal, zoals altijd, tot op de laatste stoel gevuld met Boemeldonckse jeugd. Een fijne zaal; de kinderen luisterden goed en deden leuk mee.

   

  BAK-jeugdordes

  Aan het eind van de middagvoorstelling werden nog twee BAK-jeugdordes uitgereikt. Een onderscheiding was voor Stijn de Kanter, die al vanaf 2018 meedoet met de BRAK-zittingen en in de startblokken staat voor de BAK-zittingen. Hij was ook al eens omroeper bij de schooiwagen in de Kinderoptocht. De andere jeugdorde was voor Puck Kleemans. Zij is al een paar jaar presentatrice bij de BRAK-zittingen, kan dan inspelen op onverwachte gebeurtenissen en schudt de woorden zowat uit haar mouw. Verder werkt ze al een paar jaar mee aan het maken van de BRAK-krant. Beiden dik verdiend dus!

   

  Ook BAK-bestuurster Nancy Giesbergen werd in het zonnetje gezet door Prins Franciscus LVII. En met een luid applaus ook door de aanwezige kinderen. Het was de laatste keer dat zij de BRAK-zitting mee organiseerde, iets wat ze vijftien jaar met veel energie heeft gedaan.

  Maandag 23 januari 2023
  PrinsenbeekkinderenBoemeldonckcarnavalBRAK-zitting
  (Foto's: BAK-hoffotograaf Mariska van Dorssen)
  0
  [nexturl]
  Reacties