1. Omwisselen verkeers-borden ‘incident’

  Omwisselen verkeers-borden ‘incident’
  Het was de eerste keer in Breda dat er verkeersborden zijn omgewisseld zoals enkele dagen geleden in de Schoolstraat, meldt een woordvoerster van de gemeente. Ze geeft aan dat het als een incident wordt beschouwd en dat geen actie wordt ondernomen om de dader te achterhalen.

  Mocht er wel een dader bekend worden, dan zullen de gewerkte uren voor herstel en opnieuw aanbrengen van de bebording worden verhaald, meldt een collega.

   

  Enkele dagen terug heeft iemand de verkeersborden in het eerste deel van de Schoolstraat - tussen de Markt en de Pastoor Oomenlaan/Gertrudislaan - verwisseld, zodat het eenrichtingsverkeer de andere kant op werd geleid. De borden zijn er vakkundig afgeschroefd en weer opgehangen. De dader moet hiervoor de beschikking over gereedschap en een trapje of andere verhoging hebben gehad. Het is onduidelijk op welk moment het omwisselen plaatsvond.

   

  De woordvoerster benadrukt dat dit alleen in de Schoolstraat is gebeurd en niet in andere straten in Prinsenbeek.  Ze stelt dat het goed is dat burgers snel melding maken van dit soort zaken. Dit kan bij het meldpunt van de gemeente. Voor het vorige bericht over dit onderwerp: klik hier.

  Maandag 07 januari 2019
  PrinsenbeekverkeersbordenGemeente Breda
  Omwisselen verkeers-borden ‘incident’
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.