Groenrijk 728 voorjaar
 1. Omgevingsvergunning Tussendijcks rond

  De gemeenteraad heeft ingestemd met het nieuwe bestemmingsplan voor bouwproject Tussendijcks op de locatie van de vroegere Boerenbond in Prinsenbeek; de omgevingsvergunning is verleend. Dit meldt Ontwikkelingsmaatschappij Haval vof, die hier veertig appartementen wil bouwen.
  Omgevingsvergunning Tussendijcks rond
  (Impressie: Ontwikkelingsmaatschappij Haval vof)

  Het gaat om in totaal zes verkoop- en 34 verhuurappartementen. Op 5 maart start de verkoop van de zes appartementen, die variëren in omvang van 88m² tot 134m² en in prijs van €375.000 tot €560.000 v.o.n.

   

  De overige 34 appartementen worden in een eigen beleggingsportefeuille opgenomen en te huur aangeboden vanaf medio januari 2022. Het gaat om in totaal acht sociale huurappartementen en van de andere 26 ligt de prijs net boven de 900 euro. De voorinschrijving voor de huur- en koopappartementen samen leverde ruim 250 belangstellenden op, volgens Haval.

   

  De bouw zal worden uitgevoerd door de Bouwcombinatie Remmers-Coolen vof en is reeds opgestart. De verwachting is dat het oude pand op die plek in april wordt gesloopt. Na de sloopwerkzaamheden wordt gestart met de bouw van het appartementencomplex en de verwachting is dat de nieuwbouw in het tweede kwartaal 2022 kan worden opgeleverd.

   

  Voor een eerder bericht over dit onderwerp: klik hier.

  Vrijdag 19 februari 2021
  PrinsenbeekTussendijcksBoerenbondappartementenbouw
  Omgevingsvergunning Tussendijcks rond
  (Impressie: Ontwikkelingsmaatschappij Haval vof)
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.