Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. November Feste in Hagedonk

  In zorgcentrum Hagedonk is het komende woensdag 15 november ‘November Feste’, ofwel een iets verlaat oktoberfeest. Het wordt weliswaar geen bierfestijn, maar wel een gezellige middag met bijpassende kleding, eten en muziek, belooft de organisatie.

   

  Door Ingrid Rassenberg

  Zeker de moeite waard om te komen kijken en luisteren. We beginnen de middag om 14.00 uur. Voor bewoners is de entree gratis en voor gasten van buiten Hagedonk €7,50 (incl. koffie/thee/ drankje/hapje).

   

  Andere activiteiten in Hagedonk

   

  - Dinsdag 14 november is er weer een gezellig theekransje om 14.00 uur in het Grand Café. Gezellig bijbuurten over ditjes en datjes.

   

  - Woensdag 15 november om 10.00 uur is de belevenistafel. Dit is een tafel met een groot computerbeeld waarop allerlei geheugenspelletjes kunnen worden gedaan. Het is een leuk en gezellig spel dat met een aantal mensen kan worden gedaan. Daarnaast zal ook de braintrainer gebruikt worden. Komt op hetzelfde neer………geheugentraining.

   

  - Donderdag 16 november is er een creatieve middag, met onder meer knutselen en handwerken. Kom eens een keertje kijken om 14.00 uur in het Grand Café. Iedereen is hierbij van harte welkom.

   

  - Vrijdag 17 november is er vanaf 13.30 uur manicuremiddag in het Grand Café. Kosten voor mensen van buiten Hagedonk €4 en voor bewoners Hagedonk €3.

  Maandag 13 november 2017
  PrinsenbeekHagedonkouderenactiviteiten
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.