Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Nominatie PUUR huidinstituut voor Beauty Award

  Nominatie PUUR huidinstituut voor Beauty Award
  (Foto: Puur Huidinstituut)
  PUUR Huidinstituut in Prinsenbeek is genomineerd voor de Beauty Award 2018 als beste beauty salon van Nederland. Eigenaresse Edith Naaijkens is er trots op dat ze in aanmerking komt voor deze belangrijke vakprijs in de schoonheidsbranche.

   

  ,,Deze prestatie is een beloning voor ons hele team’’, aldus de Prinsenbeekse onderneemster. ,,Het is de meest prestigieuze vakprijs in Nederland. Die had ik al heel lang op mijn lijstje staan. De vakjury, een mystery guest en uiteraard je klanten geven deze waardering.”

   

  In totaal zijn er zeven categorieën. PUUR Huidinstituut heeft de nominatie ontvangen voor de categorie Beste Beauty Salon van het jaar tot drie medewerkers. In deze categorie strijden nu nog vier salons. Een uitgebreide screening van de deelnemers, hun bedrijven en een diepte-interview geven de doorslag; er wordt gekeken naar de totale bedrijfsvoering. De winnaars worden zondag 22 april 2018 tijdens een grootse gala-uitreiking bekend gemaakt.

   

  Edith Naaijkens  is 13 jaar geleden gestart op een ruime zolder. Sinds 2015 is PUUR gevestigd in een ruim pand aan de Beeksestraat.  Ze doceerde en coachte veel schoonheidsspecialistes en is inmiddels inspirator en columniste van Esthé, een platform voor de beautybranche. In de vier rustgevende cabines kan men terecht voor huidsupport van top tot teen, op een professionele maar vooral ook ontspannen wijze.

  Donderdag 18 januari 2018
  PrinsenbeekBeauty Award 2018PUUR Huidinstituut
  Nominatie PUUR huidinstituut voor Beauty Award
  (Foto: Puur Huidinstituut)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.