Groenrijk korting 728
 1. Nog ruimte te huur in De Drie Linden

  In De Drie Linden in Prinsenbeek zijn komend jaar op structurele basis nog verschillende ruimtes te huur, onder meer de ruimte van voormalig jeugdhonk SJP. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Stichting De Drie Linden.
  Nog ruimte te huur in De Drie Linden

  Door Stichting De Drie Linden

  De Drie Linden is tijdens de zomervakantie gesloten, maar daarna is ‘de huiskamer van Prinsenbeek’ weer een verzamelplaats voor sportverenigingen, culturele groepen en evenementen. De verschillende zalen en ruimtes worden meestal op jaarbasis verhuurd door de gemeente Breda.

   

  Voor komend jaar zijn er nog verschillende ruimtes te huur op structurele basis:
  1. Op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur is er komend sportseizoen een badmintonbaan vrij in de sporthal van De Drie Linden. In de zaal wordt tijdens dit uur door enkele groepen recreatief badminton gespeeld. Een van deze badmintonbanen is nu vrijgekomen.
  2. De voormalige SJP-ruimte staat al een tijd leeg. Het is een grote ruimte waar een breed scala aan activiteiten zou kunnen plaatsvinden. Het zou zonde zijn om deze ruimte leeg te laten staan.

   

  Heeft u interesse in het huren van een van deze ruimtes, dan kunt u contact opnemen via verhuuradministratie@breda.nl. Wilt u voor slechts eenmalig gebruik een ruimte huren, dan kan dat ook. U neemt dan contact op via hetzelfde e-mailadres.

  Vrijdag 29 juli 2022
  PrinsenbeekDe Drie Lindenruimteshuren
  Nog ruimte te huur in De Drie Linden
  0
  Reacties