1. Nog kaartjes voor première en matinee BAK-zittingen

  Nog kaartjes voor première en matinee BAK-zittingen
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  Na weken van voorbereidingen is vrijdag de aftrap voor twee weekenden BAK-zittingen in De Drie Linden in Prinsenbeek. Voor de premiere op vrijdag 18 en het matinee op zondag 27 januari zijn nog kaartjes verkrijgbaar.

  Door BAK van Boemeldonck

  Vrijdagavond om 20.00 uur is de première van de BAK-zittingen, een avond vol met dans, humor, muziek en BAK-kletsen. Op zaterdagavond om 20.00 uur start de eerste ‘lange tafel’-voorstelling.

   

  Kaartjes voor de eerste (vrijdag 18 januari) en laatste (zondag 27 januari) voorstelling zijn nog te verkrijgen bij Van Uum Toys - Deco - Gifts aan de Groenstraat. Mocht u kaartjes voor de BAK-zitting hebben, maar onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan is het verzoek om de toegangsbewijzen weer in te leveren bij Van Uum Toys – Deco -Gifts. Hiermee kunnen dan andere liefhebbers weer worden bediend.

   

  In de Belle Fleur-zaal van De Drie Linden beschikken we over een ringleiding. Dus mensen met hoorapparaten die de mogelijkheid hebben deze aan te sluiten op deze ringleiding, kunnen ook genieten van de BAK-zittingen.

  Dinsdag 15 januari 2019
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckBAK-zittingen
  Nog kaartjes voor première en matinee BAK-zittingen
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.